top of page
handen vasthouden

Mijn verhaal

Ik heb zo’n 15 jaar als HRM adviseur of Personeelsadviseur gewerkt in met name zorginstellingen. Ik vond het leuk om een bijdrage te leveren in een goede samenwerking tussen werknemers en werkgevers. Regelmatig gebruikte ik daarbij de verschillende arbeidswetten en regelingen.


Toen de zorg voor mijn ouders en verstandelijk beperkte zus in combinatie met werk een te grote belasting werd ben ik gestopt met werken. Hierdoor kon ik me beter richten op mijn mantelzorgerschap.

Nu mijn ouders zijn overleden en ik veel kennis heb opgedaan als het gaat om mantelzorgen, besloot ik mij om te scholen naar Mantelzorgmakelaar.


Deze geaccrediteerde Post HBO opleiding heeft mij geleerd hoe ik jou wensen kan omzetten in acties tot verbetering van jou last. Ik ben geregistreerd bij Registerplein, BMZM en AGB.

Ik ken de voldoening en de last van het zorgen, heb vanuit mijn vorige werk ervaring met wet en regelgeving en weet structuur aan te brengen. Dit kan ik goed inzetten in de ondersteuning.

Wat kenmerkt mij?

Wat kenmerkt mij?
Ik ben een doorzetter, betrokken en betrouwbaar. Ik kan goed organiseren en denk graag in mogelijkheden. Mooie eigenschappen om jou goed te kunnen ondersteunen!

bottom of page